Kate Bush

Det här är fint. Får mig att tänka på skivan med kate bush som jag fick av emma och jens i födelsedagspresent en gång i tiden när de bodde ihop. Vi var i deras lägenhet och så dansade vi onyktra ungdomar till den här låten. Kate Bush är fin hon och nässjö-minnena likaså.


jag fattar grejen

Jag har de senaste veckorna lite då och då kollat på broder daniel klipp på youtube. Jag måste säga att jag nu fattat grejen. jag förstår lätt hur man kan vara tonåring och verkligen älska broder daniel! på 90-talet var de liksom coola på något sätt. eller cool är kanske fel ord men det var fint på något sätt.
Så här kommer en gammal goding....


Helga falls deeper and deeper in love with....

Ultra Mega Technobandið Stefán!



Hett

Den här låten och videon har jag gillat ganska länge nu så jag tror det är dags att jag länkar till den nu. Innan jag tröttnar liksom.
Den är så fiiiiin.


Vi var där!

jag har ju tidigare skrivit ett inlägg om hur coola steed lord är. u hittade jag ett klipp ifrån när jag, linnea och pontus såg dem på organ i januari. det var busy p som var dj och hela kvällen var underbar! På dagen hade vi varit uppe på en glaciär och åkt så gott humör var vi på!

 

helgen...

Vi var i en stuga med folk från jobbet i helgen. Det var riktigt roligt faktiskt. Lite galet och sunkigt men roligt. Den vackra naturen märkte man inte mycket av så att säga. tittade man ut genom fönstret blev man ändå påmind om att island är väldigt vackert. Särskilt med snö!
Det bästa med helgen var att jag kännde otroligt lite baksmälla. Nu lyckades jag inte bli så galet full heller men rätt onykter blev jag och en baksmälla hade jag förtjänat.
Jag kommer sakna folk här. Jag gillar dem. Trkigt att vi snart ska flytta härifrån, men samtidigt kul :)
Det hade bara kommit en av fyra att jobba igår på kvällen på jobbet så jag var snäll och hoppade in i några timmar. Eller snäll och snäll det är ju pengarna jag vill åt hehe. De som inte dykt upp var faktiskt inte med i stugan, kanske hade de roat sig på annat håll eller så var de bara allmänt sjuka...
Det var i vilket fall ganska trevligt att jobba. efterssom vi var så få så var luckan stängd pch jag gjorde lite vad jag ville. Var där jag behövdes. et är gött får då kan man städa och sånt där som man kan göra och lyssna på musik samtidigt.
Jag gillar hot chips nya skiva så den lyssndes det på.

ay bro

Det här är jätte roligt! Strages lista är förövrigt väldigt bra i största allmänhet. Jag hittar alltid jätte många roliga yputube-klipp både i listan och när jag inspirerad av listan tittar runt på youtube.
Nu ska jag vara ledig i tre daar från jobbet! Imorgon ska det åkas iväg till en stuga med typ 16 pers från jobbet. Ska bli kul! Jag är iofs tveksam om jag vill tillbringa en hel helg med folk från jobbet som dessutom kommer att vara onyktra. Men som sagt det blir nog kul det tror jag allt. Ikväll ska jag och linnea kanske på bio med en annan från jobbet. Vi gillar henne och vill att hon ska med i helgen men det är nog ingen som frågat  henne och det är liksom inte vi som ordnar resan så vi vågar inte fråga, dessutom ska hon jobba. Men lite dumt känns det ju att inte alla är medbjudna....fast klart någon måste ju jobba men ändå!

Två plågsamma exempel på varför alkohol är dåligt...

Ok det här första klippet är nästan för plågsamt för att titta på egentligen. Jag tittade på massa pogues framträdanden på Youtube och när man vet hur bra de var en gång i tiden blir det här otroligt plågsamt. En jobbig påminnelse om hur alkoholism kan förändra en person så otroligt mycket. En alkoholist blir liksom inte bara lite rolig som full utan får en helt annan förnedrande personlighet. så beskåda detta förnedrande klipp. Nu är det ju inte många som läser denna blogg hehe men är det någon som såg the Pouges på way out west i sommras? Jag har hört att Shane MacGowan nyktrat till, hur var han på way out west?





Nästa klipp är förnedrande på helt annat sätt. Man tycker så synd om trummisen liksom. Jag förutsätter att Patrick Wolf är full här eftersom han faktiskt slår på trummisen med trummpinnarna. Inte särskilt nyktert gjort. Taskigt är det. Vad nu än trummisen gjort.



Vill ha!

Nej det här är inte en modeblogg men här kommer ändå ännu ett klädrelaterat inlägg.
Jag tror att det var på radion jag hörde det eller nej jag läste det nog i typ the Reykjavk grapevine tidningen som för övrigt är en helt ok gratistidning som man kan hitta lite överallt i Reykjavik. Det var iallafall det isländska bandet Steed lord som i någon intervju nämnde att de spelat i något land långt bort (jag minns inte vilket) och att många av besökarna hade kläderna som de designat för HM på sig. Ojojoj tänkte jag och har nu efter en stunds googlande inte hittat någon bild av kläderna men jag har tagit reda på att de faktiskt designat kläder rätt nyligen för HM-märket Divided. Jag vill ha! Har nyligen sett steed lord live en gång och dessutom typ knuffats in i sångerskan en annan gång. Ja jag blev faktiskt inknuffad. Det var chromeo konsert och mycket folk! De har hursomhelst sett riktigt coola ut i alla sammanhang som jag har sett dem . Kolla bara in bilderna på deras myspace sida. Jag tror ni fattar vad jag menar. Det är färg och lite gangsta liksom!
Förresten nu såg jag att det står om det här HM samarbetet på deras myspace. Kolla in! Synd bara att det inte finns något HM här på Island. Kanske finns det fortfarande kvar när jag kommer till Sverige om mindre än en månad!
Jag har förresten också snokat reda på att HM har gjort ett samarbete med Isländska märket the naked ape.
Även det samarbetet verkar mycket intressant. Åh ni måste hålla utkik åt mig! Ni som har ett HM i närheten att gå till.
image3

Så här såg hon ut KALI (som hon kallar sig) När jag blev inknuffad i henne. Det var liksom som en fin uppenbarelse. Typ knuff, titta upp och wow vilken frilla och wow vilka glansiga fina kläder! Den här bilden är iofs rätt dålig men jag hittade ingen bättre med just de där kläderna.

Den här färgen.....

är kanske inte så bra ändå hehe. Men den är färg iallafall!

sicko

Idag är jag sjuk och hemma från jobbet. Det är tråååkigt men skönt. Har ingen jobbenergi i kroppen. Hoppas jag är frisk imorgon. Jag känner ändå att jag har  energi i hjärnan efter den här sjukveckan.
Det blir jag och internet ikväll med andra ord.
Om jag hade skostorlek 35 och lite pengar över skulle jag lätt köpa dessa kängor från 1800-talet. Har alltid gillat såna när jag sett dem på bilder.

image3
Dessutom finns de i en butik i Jönköng. Det är ju nästan mina hemtrakter och allt!
finfinaskor

det här är också helt underbart!


kan inte låta bli att gilla det här.....


Håkan har inte alltid varit het...



Henrik däremot känns mycket mer klockren som dryg.

Linnea och spike

Linnea och spike

jupp

tack julia! nu fungerar min last fm!
Det är gött!
efter snart druckna fyra öl tillsammans är jag och linnea nästan redlösa hahaha eller inte redlösa men onyktra.
Jag som är sjuk och allt.
jag har så roligt hela tiden nu för tiden. Jag och linnea uppnår våra mål. vi är självsäkra och sådär och har bara kul. Gör liksom det vi vill. Vi är helt omogna dessutom och så känner vi oss snygga. Alla gillar oss på jobbet, det är gött. Och det är jätte ofta som kunder flirtar med oss. Vi gillar det. Vi är helt enkelt helt pubertetiga men det är lite det som var mitt mål med att åka bort från göteborg ett år. Allt började kännas så vuxet och tåkigt. Jag kände att det behövdes förändring. Att det inte skulle finnas massa mönster längre som man följde. Att lära känna nya människor och sådär. Det har jag uppnåt och jag känner mig somd en riktiga helga. Sån har ag inte kännt mig sen i början när jag precis flyttat til Göteborg. Då var allt verkligen jätte ul. Så känns det lite nu. Och så kommer det deffinitivt att kännas när jag kommer hem i höst. För ag älskar verkligen Göteborg och det är hem nuförtiden. Saknar alla bajsmycket! Men jag kommer att komma hem mycket självsäkrare och coolare och roligare och mer Helgig! sån som jag egentligen är.

öl är gott!

hmmm min musik scrobblas inte på lastfm! ok jag ska inte dramatisera så mycket. Det är inte hela världen. jag och linne ahar druckit öl. Vi är bara inne på våran andra öl men vi tål inte mycket så följande har redan hänt: Linnea har blonderat håret, vi har beundrat michael jackson, vi har kåtat oss lite över spike. Vi brukar för övrigt kåta oss rätt mycket över lo fi fnk och the tough alliance. Jag återkommer senare med fina youtube klipp på dem hehe. V brukar kåta oss ganska mycket i allmänhet. Särskilt över "den rödhårige" han är så het. Han brukar komma och handla av oss ofta. Ibland lyckas vi vara riktigt coola och flirtar till och med lite med honom men oftast blir vi bara nervösa och fnissiga. vi såg han utanför ett uteställe förra helgen när vi var ute. det var typ linneas chans att få omkull honom men vi gick inte dit för vi gick till barinn och dansade (vilket var trevligt) sen gick vitill stället där han var men de tvar stängt.
Vi träffade iallafall en full arnor på barinn (han jobbar med oss) linnea tyckte att han luktade spya haha.




Det här gillar jag idag...


start

Detär dags nu för ett blogginlägg.
Med tanke på att min islandsvistelse nästan är över kan man tycka att dte är lite sent påbörjat. Fast dte tycker inte jag för jag har inte känt ör att skriva något bara men nu känner jag för det.
Jag har varit hemma i två dagar nu och varit sjuk. Som ni alla vet så gör man typ ingenting när man är sjuk. Jag är uttråkad! Har sovit så mycket.


RSS 2.0