Det här är ju snuskigt

Det kan inte bara vara min fantasi! det måste vara meningen.




Och det här är ju läskigt. Far och dotter liksom!


Tele 2

Hahaha fick nyss ett email från tele2. Jag hade skickat ett mail där jag berättade att mitt simkort inte fungerade. Nu hittar jag dessutom inte kortet så jag behöver ett nytt. De skrev i mailet att de försökt nå mig per telefon men bara kommit till min telefonsvarare. Ja jag vet det är det som händer när man inte har ett simkort!
Det enda nummer jag uppget titll dem är nämligen det nummret så de kan inte ha försökt nå mig på annat nummer. Vilka puckon. Jaja nu ska jag iallafall få ett nytt simkort skickat till mig.
Förresten så hoppas jag på att mitt visa till ryssland går vägen. Det verkar gå vägen men det är "på håret" som Bosse sa.

Don´t worry baby

Som vanligt när jag har för mycket fritid har jag suttit och surfat runt på youtube. Än en gång har jag kollat beach boys clip och alltid fastnar jag för ett särskilt. Det finns en massa klipp med beach boys som får mitt hjärta att dunka extra hårt men när man ser det här vet man inte vad man ska tycka. Låten är don´t worry baby som också är min absoluta favorit låt med beach boys. helt underbar låt som berör varje gång man hör den. Den här versionen sjungs dock av brian wilson år 1981 och han sjunger förfärligt! men samtidigt med en sån känsla så att det nästan inte gör något. Det liksom skär i hjärtat både på ett bra och dåligt sätt.



Fast jag tycker nog mest att det låter förfärligt. Det känns liksom sorgligt.
så här lät det iallafall när det begav sig, jag får visserligen playback känslor men visst är det vackert!
De är så ocoola också jag gillar det. fint och ocoolt.


sorgligt

Det är jobbigt att säga hej då till alla på island!  Komemr bli skitkul att komma till sverige igen men ack så sorgligt att ge sig iväg!

Välutnyttjad helg

Den här helgen har verkligen varit hetsig. Fredagen inledde vi med att vaccineras sen jobbade vi halv fyra till tolv på kvällen. Efter det var det hem som gällde, fixa frillan, byta kläder och gå på fest. Elin följde till och med oss hem förresten och gjorde sig iordning med oss. et var mycket trevligt. Me like elin!
Festen var trevlig och utgången likaså. Efterfest blev det till och med. Hem kom vi vid åtta på lördasmorgonen. Efter att ha sovit bara några timmar vaknade jag tolv och slöade ett tag för att sedan ge mig iväg till jobbet igen. När vi slutat klockan tolv på lördagen var det dags att fira min födelsedag! Vi gjorde oss iordning på jobbet och drog ner till stan. Det var konsert! Inte vilken konsert som helst utan jakobinarinas avskedkonsert. De små pojkarna ska typ börja gymnasiet och sånt som de inte gjort på grund av sin musikkarriär så nu finns inte akobinarina mer.
De var helt galet sjukt bra! det var en underbar natt.
På lördagen kom vi iallafall hem nyktra och vit fyra tiden så nu hann vi sova några timmar innan det var dags för brunch på min födelsedag! Det var en mycket trevlig brunch med min mammas familj på ett fint hotel. mycket gott! Vu hann faktiskt hem efter brunchen och sov typ en halvtimme innan det var dags för jobb igen. Sen hem sen sova några timmar för att vakna och dra till jobbet återigen. Väl hemma från jobbet igår på måndagen var det dags att fira min födelsedag återigen. Nu var et pappas familj som kom och vi åt och hade trevligt!
Puh hetsigt.
så här bra är jakobinarina!



snart gäller det!

Om en månad är jag i ryssland! läskigt.  Men åh så kul!
Har bara en och en halv vecka kvar här på island. Det är helt galet sorgligt men samtidigt längtar jag helt sjuk mycket till sverige och alla som finns i sverige. Det är bara så roligt att festa här! har haft så många roligfa utekvällar. ska minsann se till att det ska bli kul i Göteborg också. fast det är liksom inte lika galet där. Jag gillar det galna! att dansa och gå från ställe till ställe och träffa folk som är galet onyktra för att sen komma hem tidigast klockan typ sju på morgonen. Att inte tänka på morgondagen liksom.
Imorgon ska vi förresten vaccinera oss för andra gången. sen är det fixat. känns bra att få det fixat.
jag lyssnar förresten ganska mycket på musik på dagarna nu. Det känns verkligen bra. Jag måste lyssna mycket på musik annars är jag inte jag på något vis. Måste alltid vara kär i någon skiva.

RSS 2.0